Personaalne lähenemine

Advokaadibüroo LMP töötajate heaks

Motiveeritud ja kompetentsed töötajad on meie suurim väärtus. Töötajate motiveerimiseks korraldame ühisüritusi (sh talve- ja suvepäevi) ning tasume heade tulemuste korral tulemustasu.

Advokaatide ja juristide kompetentsuse tagamiseks osalevad Advokaadibüroo LMP advokaadid ning juristid regulaarselt koolitustel ja seminaridel.

Lisaks jälgime, et meie advokaatide ja juristide töökoormus oleks mõistlik. Paljudes advokaadibüroodes on tavaline, et menetlusdokumendid saadetakse kohtule tähtaja viimasel päeval vahetult enne südaööd. Kuna tööpäev algab üldjuhul kell 9, siis valmib menetlusdokument ajal, mil jurist on olnud tööl juba 15 tundi.

Usume, et meie töötajatel peab olema lisaks tööle ka eraelu ning hobid ehk pidevad ületunnid pole mõistlikud. Lisaks on arusaadav, et inimene, kes on olnud 15 tundi järjest tööl, teeb suurema tõenäosusega vigu ehk selline töökoormus mõjub ka õigusabi kvaliteedile väga negatiivselt.

Puhanud, motiveeritud ja kompetentsed advokaadid ning juristid on meie õigusabi kvaliteedi aluseks!