Alati olemas

Advokaadibüroo LMP ühiskonna heaks

Advokaadibüroo LMP toetab organisatsioone, mis on Eesti ühiskonna jaoks olulised.

Pakume tasuta või soodushinnaga õigusabiteenuseid ning koolitusi järgmistele organisatsioonidele:

1. AIESEC Eesti MTÜ

AIESEC on rahvusvaheline üliõpilasorganisatsioon, mis tegeleb noorte arendamisega juhtimis- ja rahvusvahelise kogemuse kaudu. Olles esindatud 113 riigis ja territooriumil ning ühendades rohkem kui 86 000 noort üle maailma, on AIESEC üks suurimaid noorteorganisatsioone maailmas.
www.aiesec.ee

2. Eesti Korteriühistute Liit

Eesti Korteriühistute Liit kaitseb korteri- ja hooneühistute huve riiklikul ja kohalikul tasandil. Tänaseks on Liidu liikmeskond kasvanud ca 1436-ni. Eesti Korteriühistute Liit esindab Eesti korteriühistuid alljärgnevates rahvusvahelistes organisatsioonides: Ülemaailmne Korteriühistute Liit (ICA Housing); Euroopa Elamumajanduse Organisatsioon CECODHAS; Balti Korteriühistute Liit (BUCHA).
www.ekyl.ee

3. Eesti Omanike Keskliit

Eesti Omanike Keskliidu eesmärgiks on seista koduomanike huvide ja õiguste eest. Tänaseks koondab Keskliit üle 63 000 koduomaniku. Keskliit on toeks koduomanike ühiste algatuste läbiviimisel ning sekkub, kui koduomanikele üritatakse liiga teha. Samuti on Keskliit olnud nõu ja jõuga abiks kodukeskkonda ohustavate detailplaneeringute vaidlustamisel ning osalenud mitmetes muudes ettevõtmistes, kus hädasolev koduomanik ei soovi oma nime eksponeerida.
www.omanikud.ee