Alati olemas

Advokaadibüroo LMP üliõpilaste heaks

Praktika

Panustame Tartu Ülikooli õigusteaduskonna üliõpilastesse ning kutsume üliõpilasi meie büroosse praktikale. Praktika käigus tutvuvad üliõpilased õigusbüroo igapäevatööga, juristi elukutse praktilise poolega ning saavad ülikooli omandatud teadmisi reaalsete kaasuste lahendamisel rakendada.

Koostöö TÜ arstiteaduskonna üliõpilastega

Advokaadibüroo LMP ja Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) alustasid 2014. a sügisel koostööprojekti, mille raames korraldatakse Tartu Ülikooli arstiteaduskonna üliõpilastele tasuta loenguid ja aruteluõhtuid meditsiiniõiguse teemal.

EAÜS on Tartus tegutsev Eesti arstiteadusüliõpilasi ühendav organisatsioon. EAÜS tegutseb selle nimel, et tulevased Eesti arstid oleksid professionaalselt veelgi kõrgemal tasemel. Selleks loob EAÜS üheskoos erinevaid võimalusi arstitudengite igakülgseks arendamiseks ning eneseteostuseks. EAÜS tegutseb selle nimel, et Eesti arstkond oleks ühtehoidev ning tegutseks ühiselt parema Eesti tervishoiu nimel. Lisainfo: www.eays.ee

Projekt "Jagatud kogemused"

Advokaadibüroo LMP ja Tartu Ülikooli Üliõpilasesinduse Vilistlaskogu alustasid 2014. a sügisel koostööprojekti, mille raames korraldatakse Tartu Ülikooli üliõpilastele tasuta praktilisi ning kasulikke koolitusi erinevatel teemadel. Ürituste sarja nimi on „Jagatud kogemused“.

Tegemist on projektiga, mille eesmärgiks on anda üliõpilastele igapäevaeluks vajalikke teadmisi, mida ülikoolist (piisaval määral) ei saa. Loengud on suunatud kõigile Tartu Ülikooli üliõpilastele.

Lisainfo: www.facebook.com/JagatudKogemused