Kvaliteetne õigusabi

Lõuna Ringkonnaprokuratuur, prokurör
Valga Maakohus, kohtuistungi sekretär

Publikatsioonid

"Psühholoogiaprofessor ei osutunud pedofiiliks (ehk kas võitluses lapse hooldusõiguse pärast on kõik vahendid lubatud)" - 29.01.2016

Kuuluvus

Eesti Advokatuur

Lisainfo

Anu on rohkete kogemustega vandeadvokaat, kes on spetsialiseerunud klientide kaitsmisele nii kriminaalasjades kui ka väärteoasjades.

Tema tööd advokaadina lihtsustavad kogemused ja teadmised kriminaalasjade kohtueelsest menetlemisest politseis ja prokuratuuris. Enne vandeadvokaadiks saamist töötas Anu aastaid prokurörina Lõuna Ringkonnaprokuratuuris, kus puutus kokku kõigi tegevustega - alates uurimisest (sh jälitustegevusest) kuni üldmenetluses vaidlemiseni. Tulenevalt asjaolust, et prokurör sisuliselt juhib kohtueelset menetlust, tunneb ta hästi nii politsei kui prokuratuuri rolli kohtueelses menetluses.

Anu on nii prokurörina kui ka vandeadvokaadina osalenud edukalt kõikides kohtuastmetes (maakohtus, ringkonnakohtus ja Riigikohtus) toimuvates menetlustes.

Vabal ajal meeldib Anule looduses viibida ja tervisespordiga tegeleda.