Alati olemas

LHV järelmaksuga saate õigusabiteenuse eest tasuda osadena. Täitke taotlus siin või Advokaadibüroo LMP kontoris ja teeme Teile kohe pakkumise.

·         Vastus taotlusele mõne minutiga.
·         Sissemakse alates 0 eurost.
·         Intress alates 15,9% järelmaksu jäägilt.
·         Kuumakse alates 10 eurost.
·         Tasuta ennetähtaegne tagastamine.

Endale sobiva kuumakse suuruse ja tagasimakseperioodi saate valida ise.

Ostusumma 12 kuud 24 kuud 36 kuud 48 kuud
300 € 27 € 15 € 11 €
500 € 45 € 24 € 18 € 14 €
1 000 € 91 € 49 € 35 € 28 €
3 000 € 272 € 147 € 105 € 85 €

Tegemist on ümardatud näidiskuumaksetega, kui intress on 15,9%. Täpne kuumakse lepitakse kokku lepingus.

Järelmaksu tingimused
·         Otsus järelmaksu anda kehtib 60 päeva. Selle perioodi jooksul saate pakutud limiidi ulatuses osta kaupu ja teenuseid.
·         Taotleja miinimum sissetulek 250 eurot kuus.
·         Lepingutasu alates 19,90 eurost.
·         Lepingu pikkus kuni 48 kuud.

LHV järelmaksuga saab osta ka ettevõte, kes on tegutsenud vähemalt ühe aasta.Selleks esitage taotlus, ettevõtte viimane majandusaasta aruanne, bilanss ja kasumiaruanne viimase kuu seisuga. Saatke dokumendid aadressile jarelmaks@lhv.ee ja pakkumine edastatakse Teile hiljemalt kolme päeva jooksul. Vajadusel võime küsida ka käendust ettevõtte omanikult, juhatuse liikmelt või teiselt ettevõttelt.

Lisateave
lhv.ee/jarelmaks
6802 700 iga päev kl 9-21
__________________________________________________________________________________

Järelmaksu pakub AS LHV Finance. Tutvu tingimustega müügikohas või lhv.ee/jarelmaks ja küsi nõu meie asjatundjalt.
Järelmaksu krediidikulukuse määr on 25,64% aastas järgmistel näidistingimustel: kauba/teenuse maksumus 650 €, sissemakse 0%, krediidisumma 650 €, intress 19,9% jäägilt aastas (fikseeritud), lepingutasu 19,9 €, järelmaksu periood 25 kuud, tasumine igakuiste annuiteetmaksetena, maksete kogusumma 819 €.