People

Contract law
Business law
Family law
Penal law and criminal proceedings
Administrative law

CEO of Law Firm LMP

Arvo on õigusvaldkonnas praktiseerinud alates 2001. aastast. Rahvusvaheliste panga ja ehitusfirma juristina on Arvo nõustanud keerulisi finantstehinguid ning ehituse-, tarne- ja kinnisvaratehinguid.

Samuti on ta nõustanud ettevõtete ühinemisi ja omandamisi (M&A). Arvol on edukas, pikaaegne ja põhjalik kogemus klientide esindamisel kohtus ja ka kohtuvälistes läbirääkimistes.

Pikaaegsed ja põhjalikud kogemused ehituse ja kinnisvaraarendusega seonduvast teevad temast väga väärtusku nõustaja, kes on pühendunud kliendi huvidele.

Intellectual property
Dispute resolution
Contract law
Business law
Succession law

Advokaat Grete Kirsimaa (Lüüs)

Grete Kirsimaa (Lüüs)Attorney

grete.kirsimaa@lmp.ee

Inheritance law
Contract and obligation law

Penal law and criminal procedure
Misdemeanour procedure

Criminal procedure
Misdemeanour procedure
Medical law

Jurist Kristina ViznovitšParalegal

kristina.viznovits@lmp.ee

View profile

Kristina assist lawyers in different fields of law, mainly data protection, IT-law, business law, contract law, EU and International law and intellectual property law

Kristina have consulted different start-up companies to help them with entering the market and update their documentation regarding data protection and business law, drafted data processing impact assessments and risk analyses and provided training in the field of data protection

Jaanikat huvitavad eelkõige lepinguõiguse, kindlustusõiguse, asjaõiguse, tööõiguse, perekonnaõiguse, pärimisõiguse ja lepinguvälised võlasuheted.

Liina is currently acquiring a Master`s degree in School of Law at the University of Tartu and at the same time assists lawyers in different fields of law, mainly contract and obligation law, property law, family law and labour law. In the future Liina wishes to develop further knowledge and skills in the fields of bankruptsy and construction law.

In the past Liina has worked as an intern at Law Firm LMP, at the Supreme Court of Estonia and at the Ministry of Economic Affairs and Communications of Estonia. In addition to the above, Liina has worked as a legal advisor at the Student Law office of University of Tartu.

Investment properties and insurance law in Great Britain