LMP advokaat Birje Kalmus esines koolitajana traditsioonilisel tööõiguse trefil

Ettekandes annab Birje ülevaate puhkusest ja sellega seonduvast – käsitleb erinevaid puhkuse liike, puhkuse kestvust, puhkuse andmise eelduseid ja puhkuse andmise korda, seda nii puhkuste ajakava olemasolu kui ka selle puudumise korral. Lisaks käsitleb Birje ettekandes ka puhkuse katkestamise, edasilükkamise ning aegumisega seonduvat.

Samal koolitusel olid esindatud ka advokaadibürood Cobalt, Leadell Pilv, Lextal ning teised.

Birje poole tasub pöörduda eraisikutel ja ettevõtetel, kes vajavad õigusalast abi, olgu selleks tekkinud kohtuväline või kohtuvaidlus, vajadus konsultatsiooni järele, lepingu koostamine või üle vaatamine. Tema tugevuseks on ausus, konkreetsus, sihikindlus ja põhjalikkus, aitamaks kliendil leida parima võimaliku lahenduse.

Abivalmi ja hooliva inimesena paelub teda küsimustele vastuste ning muredele lahenduste leidmine. Advokaadi töö juures naudib ta selle mitmekülgsust – iga juhtum on ainulaadne ja kunagi ei hakka igav. Pidev eneseareng on samuti tagatud! Väljaspool tööd meeldib Birjele reisida ja uusi paiku avastada.