Robert Sprengk käis ETV+ hommikusaates

Meie vandeadvokaat Robert Sprengk käis ETV+ hommikusaates Kofe+ rääkimas sellest, kuidas uuest aastast muutusid abinõud elatisvõlglaste suhtes karmimaks

Robert SprengkJuhtivpartner / Vandeadvokaat

robert.sprengk@lmp.ee

Vaata profiili

Robert Sprengk on enam kui 20 aastat töötanud juristina ning alates 2017. aastast vandeadvokaadina. Pikk töökogemus on andnud talle õiguse valdkonnas mitmekesiseid kogemusi, rohkelt põhjust erinevaid seadusi sügavuti tundma õppida ning võimaluse aidata lugematul hulgal kliente. Advokaaditöös väärtustabki Robert kõige rohkem just teemade ja klientide vaheldusrikkust, paindlikkust ning enda proovilepanekut.

Robertil pole ühte kindlat valdkonda, mida õigusmaastikul eelistab. Kõik meeldib ja kui midagi peakski välja tooma, siis oleks see karistusõigus, millega ta viimased kolm aastat intensiivselt tegelenud on. Oma rahuliku, sihikindla ja eesmärgile pühendunud iseloomuga saavutab ta edu seal, kus paljud teised väsiksid ja lausa alla annaksid. Eriti motiveerib Robertit asja tuuma leidmine, lahenduse peale tulemine.

Väljaspool tööd naudib Robert suviti kala- ja vähipüüki. Ta tegeleb ka heategevusega ning on varasematel ajaperioodidel harrastanud ka erinevaid spordialasid. LMP advokaadibüroos hindab ta meeskonna kvaliteeti, sest koos tegemine tekitab sünergiat juurde.