Veebikonverents – EMTA ja Töötukassa kriisiabi meetmed!

Veebikonverentsil antakse ülevaate eriolukorrast tingitud maksumuudatustest. Samuti räägitakse töösuhete õiguslikust regulatsioonist, kusjuures seekord vaadatakse ka tulevikku ning analüüsitakse, mis saab siis, kui Töötukassa töötasu hüvitist enam ei saa ning TLS § 37 enam ei kohaldu.

Veebikonverents toimub 6. mail 2020 kell 9.00–11.30.

Advokaat Jaanika Reilik-Bakhoff räägib järgmistel teemadel:

• TLS § 35 ja TLS § 37 kohandamine;
  • töötasu arvestamine TLS § 37 alusel, sh kuutasu, tunnitasu, osaline tööaeg, öötöö, ületunnitasu, summeeritud tööaeg, töö mitteandmisel;
  • Töötukassale taotluste esitamise reeglid, tõendamine ning riskid;
  • töötasu arvestamine, kui tööandja taotleb töötasu hüvitist Töötukassa kaudu;
  • tööandja kohustused töötaja ees Töötukassalt hüvitise taotlemisel;
  • töölepingu tingimuste muutmine: tööaeg, töötasu, töötamise koht, tööülesanded, muudatused tähtajalisena;
  • töölepingu muutmine – nõusolekud ja vormistamine
    tähtajalise töölepingu muutmine;
  • töölepingu lõpetamise (sh koondamise) põhilised reeglid.

Info ja registreeminine ww.addenda.ee

Advokaat Jaanika Reilik-Bakhoff

Vaata profiili

Jaanika tugevuseks on kiire mõtlemine ja suure pildi nägemine. Kindlustusõigusega on ta seotud olnud juba 10 aastat, kuid naudib ka töö-, võla-, äri- ja asjaõiguslike küsimuste lahendamist. Ta loeb klienti ridade vahelt, püüdes aru saada tema täpset soovi ja eesmärki, sest see on Jaanika hinnangul eduka protsessi alus.

Konkreetsus, ausus ja avatud suhtlemine on Jaanika jaoks väärtuslikud ning selline on ta ka oma klientidega. Jaanika ütleb otse välja, kui näeb, et kliendil pole mõistlik oma aega ega raha vaidlusele kulutada. Talle meeldib ennetada vaidlusi erinevate lepingute ja muude dokumentide loomisega. Väljaspool tööaega on Jaanika aktiivne ja sportlik, veedab aega oma suure pere ja mitme koduloomaga, toimetab aias, viibib palju looduses ja käib hobi korras ratsutamas.