Valdkonnad

Advokaadibüroo LMP sissejuhatav tekst, et ei läheks järjest H1 ja H2 pealkirjad. Ühtlasi nii näeb ilusam välja ja on mugavam lugeda sisumaterjale. Meilt on lihtne abi saada nii eraisikutel, äriühingutel kui ka avalikul sektoril ja organisatsioonidel. Pakume õigusabi kõigis peamistes õiguse valdkondades. Advokaadibüroole LMP on väljastatud Eesti Advokatuuri kvaliteedijuhtimise tunnistus.

H2. Dokumentide analüüsimine ja koostamine

Üldjuhul pakume klientidele õigusabi tunnitasu alusel, kuid konkreetsete (eelnevalt kokkulepitud mahus) dokumentide analüüsimine ja koostamine on võimalik ka eelnevalt fikseeritud tasu eest.

Fikseeritud tasu eest on meilt võimalik tellida lepingute, põhikirjade jm dokumentide koostamist, samuti dokumentide analüüsimist. Näiteks:

• Kontrollime lepingu kooskõla õigusaktidega.
  • Hindame lepingu sõlmimisega kaasnevaid õiguslikke riske ja teeme ettepanekuid lepingu täiendamiseks.

Fikseeritud tasu eest pole võimalik tellida kohtud esindamist, küll aga konkreetsete

H3. Avalik teenistus

Nõustame avalikku teenistust puudutavates küsimustes, eelkõige avalike teenistujatega lepingute sõlmimisel ning lepingute muutmisel ja lõpetamisel. Samuti nõustame ning esindame seoses distsiplinaarkaristuste kohaldamisega.

Vaata lähemalt

H3. Domeenivaidlused

Esindame kliente domeenivaidluste komisjonis domeeninimede kaaperdamise vaidlustes ehk olukorras, kus domeeninime on registreerinud isik, kes ei olnud selleks heauskselt õigustatud.

Vaata lähemalt

H2. Meie eksperdid

Piret PalloJuhtivpartner
Vandeadvokaat
Pankrotihaldur

piret.pallo@lmp.ee

Vaata profiili

Piret on spetsialiseerunud peamiselt kohtu- ja kohtuväliste vaidluste lahendamisele eelkõige tsiviilkohtumenetluses.

Tema kogemuste pagas hõlmab ka perekonnaõigusealast nõustamist.

Piret on esindanud kliente mitmetes mahukates kohtuasjades, mh ka meediavaidlustes.

Tanel Melk on Advokaadibüroo LMP tegevjuht.

Varem on ta olnud ka Tanel Melk & Partners Law Firm juhtivpartner.

Tanel on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis.

Grete Kirsimaa (Lüüs)Advokaat

grete.kirsimaa@lmp.ee

Vaata profiili

Grete on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis. Juba peale esimese kursuse lõpetamist alustas ta tööd juristi assistendina õigusbüroos.

Ta on spetsialiseerunud perekonnaõiguslike ning tööõiguslike vaidluste lahendamisele nii kohtuväliselt kui ka kohtumenetluses.

Samuti omab ta pikaajalisi kogemusi lepinguõiguse valdkonnas, sh lepingute koostamisel, sõlmimisel ning vaidluste lahendamisel.

Anu on rohkete kogemustega vandeadvokaat, kes on spetsialiseerunud klientide kaitsmisele nii kriminaalasjades kui ka väärteoasjades.

Tema tööd advokaadina lihtsustavad kogemused ja teadmised kriminaalasjade kohtueelsest menetlemisest politseis ja prokuratuuris.

Anu on nii prokurörina kui ka vandeadvokaadina osalenud edukalt nii maakohtus, ringkonnakohtus kui ka Riigikohtus toimuvates menetlustes.

Birje esindab ja nõustab kliente peamistes tsiviilõiguse valdkondades nii kohtuväliselt kui ka kohtumenetluses.

Gerda-Johanna huvitub eelkõige meditsiiniõigusest ja karistusõigusest ning loeb nende kohta ka vabal ajal.

Gerda-Johanna on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis

Arvo on õigusvaldkonnas praktiseerinud alates 2001. aastast. Rahvusvaheliste panga ja ehitusfirma juristina on Arvo nõustanud keerulisi finantstehinguid ning ehituse-, tarne- ja kinnisvaratehinguid.

Samuti on ta nõustanud ettevõtete ühinemisi ja omandamisi (M&A). Arvol on edukas, pikaaegne ja põhjalik kogemus klientide esindamisel kohtus ja ka kohtuvälistes läbirääkimistes.

Pikaaegsed ja põhjalikud kogemused ehituse ja kinnisvaraarendusega seonduvast teevad temast väga väärtusku nõustaja, kes on pühendunud kliendi huvidele.

Keithi peamised tegevusvaldkonnad on kinnisvarainvesteeringud ja kindlustusõigus Suurbritannias.

Keith töötab Advokaadibüroos LMP nõunikuna.