Kuidas on GDPR tegelikult turundust mõjutanud?

Advokaadibüroo LMP advokaat Kristina Viznovitš rääkis Best Interneti konverentsil, millised muutused tõi endaga kaasa GDPR ja tõi arvukalt näiteid trahvidest, mis GDPRi alusel määratud on.

Mida täpsemalt Kristina konverentsil rääkis saab lugeda siit.

Kristina tugevuseks on sihikindlus. Talle sobivad projektid, mis hõlmavad endas mitmeid valdkondi, andes seeläbi võimaluse proovida uusi ja erinevaid lähenemisi. Kristina annab endast alati maksimumi, et aidata kliendil saavutada soovitud või sellele võimalikult lähedane tulemus. Samas on ta ka aus ja jagab kliendile enda kui kõrvaltvaataja hinnangut.

Kristina teadis juba noorena, et teda ootab ees advokaaditöö. Ta naudib õigusvaldkonna vaheldusrikkust, arenguvõimalusi ja põnevust. Iga päev õpib ta midagi uut! Advokaadina, kes on äärmiselt sihikindel, ambitsioonikas ja avatud suhtumisega, saab ta motivatsiooni sellest, kui suudab klienti aidata ning saavutatakse soovitud tulemus. Väljaspool advokaaditööd armastab Kristina õmmelda.