Tööõigus: mai vs juuni 2020. Töötasu hüvitis.

Töötukassa töötasu hüvitist on pikendatud veel kuu võrra, kuid tingimused on eelnevaga võrreldes oluliselt karmimad.

Advokaadibüroo LMP advokaat Jaanika Reilik-Bakhoff käsitleb veebiseminaril järgmisi teemasid:

• Palgahüvitis mai vs juuni 2020
  • Töötukassale taotluse esitamise reeglid, tõendamine ning riskid
  • TLS § 37 ja § 35 kohaldamise eeldused ja teavitamine
  • TLS § 37 ja § 35 – kuidas arvutada vähendatud ja keskmist töötasu?
  • Töötasu arvutamine ja arvestamine koos Töötukassa hüvitisega
  • Tööandja kohustused töötaja ees Töötukassalt hüvitise taotlemisel
  • Millised on õiguspärased võimalused töökoormust ning töötasu muuta, kui Töötukassa meetmeid ning TLS § 37 enam kohaldada ei saa?
  • Töölepingu lõpetamise (sh koondamise ja kollektiivse koondamise) põhilised reeglid

Veebiseminar toimub 28. mail 2020 kell 10.30–12.00.

Veebiseminari kohta leiad rohkem infot www.addenda.ee.

Advokaat Jaanika Reilik-Bakhoff

Vaata profiili

Jaanika tugevuseks on kiire mõtlemine ja suure pildi nägemine. Kindlustusõigusega on ta seotud olnud juba 10 aastat, kuid naudib ka töö-, võla-, äri- ja asjaõiguslike küsimuste lahendamist. Ta loeb klienti ridade vahelt, püüdes aru saada tema täpset soovi ja eesmärki, sest see on Jaanika hinnangul eduka protsessi alus.

Konkreetsus, ausus ja avatud suhtlemine on Jaanika jaoks väärtuslikud ning selline on ta ka oma klientidega. Jaanika ütleb otse välja, kui näeb, et kliendil pole mõistlik oma aega ega raha vaidlusele kulutada. Talle meeldib ennetada vaidlusi erinevate lepingute ja muude dokumentide loomisega. Väljaspool tööaega on Jaanika aktiivne ja sportlik, veedab aega oma suure pere ja mitme koduloomaga, toimetab aias, viibib palju looduses ja käib hobi korras ratsutamas.